Authentic Harley Holiday Tour Dominican Republic 2017 - date is not decided

Authentic Harley Holiday Tour Dominican Republic 2017 - date is not decided01 Sep 18:00 - 21:00 - Santiago de los Caballeros
Dominican Lifestyle - Beleef de Dominicaanse Republiek

Route

DE DATUM STAAT NOG NIET VAST. (VINDT WEL IN 2017 PLAATS) DIT EVENT IS BEDOELD OM DE INTERESSE TE PEILEN!

Organisatrice Nucita la Fiera van Club Fiera / Dominican Lifestyle Authentic Holidays & Tours schreef op haar persoonlijke Facebook pagina:

"Whaaaa ik wil een reis gaan organiseren naar de Dominicaanse voor motorrijders. ... op een Harley het eiland rond rijden en de mooiste plekken bezoeken, prachtige ritten maken, lekkere hotels en goed eten, leuke stops voor een dansje, genieten van het mooie land, de warme mensen, muziek, cultuur en dans en gewoon lekker alles op de motor..... voor mij is dit echt een droom ! Maar ik ga het echt realiseren. Wie gaat er mee ?"

Gezien de vele enthousiaste reacties die hierop volgenden, hebben we besloten om alvast een event te op te zetten zodat we serieus de interesse kunnen peilen en naar een geschikte datum uit kunnen gaan kijken. Ook komt er binnenkort informatie over het programma en de prijzen.Zo hebben er ook al een paar mensen aangegeven mee te willen als er bij iemand een plaatsje achterop is :)

Heb je interesse om mee te gaan (zelf rijden of achterop)? Meld je vrijblijvend aan voor het event en we houden je van onze stoere plannen op de hoogte!

~ For the LOVE of Harleys & the Dominican Republic ♥© 2018 Siguez